Menu

 

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Croquetter af svineskank og sortfod 75,-

Gratineret snegle, urtesmør, tomat 85,-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

Forretter

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Asparges, Rømø rejer, hollandaise 145,-

Carpaccio, carne salata, ricotta 95,-

Scampirejer, hvidløg, chili 95,-

1/2 Kogt hummer, citron, mayonnaise 145,-

 

Hovedretter

350 g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500 g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225 g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

(Stegt foie gras +60,-)

400 g. Entrecote, Txogitxu Premium, Galicien, rødvinssauce 595,-

 Côte de boeuf, txogitxu, galicien premium, rødvinssauce (2-3 pers.) spørg efter gram og pris

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

1/1 Hummer, forårs grønt , sauce hollandaise 295,-

Chèvre chaud, gedeost crouton, salat, valnødder 135,-

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’ n’ cheese 40,-

Ærter Francaise 40,-

 

Ost

Comté, 24 mdr 60,-

Morbier 60,-

 

Dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 85,-

Crème brûlée, passionsfrugtis 85,-

Petit four 40,-