Menu

 

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Croquetter af svineskank og sortfod 65,-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

Forretter

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Tuntatar, avokado, friskost, sesam 105,-

Hummerbisque, torsk, kål 105,-

Scampi-rejer, hvidløg, chili 95,-

1/2 Kogt hummer, citron, mayonnaise 145,-

 

Hovedretter

350 g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500 g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225 g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

(Stegt foie gras +60,-)

 

1000g Côte de boeuf, txogitxu, galicien exstra, rødvinssause (2-3 pers.) 995,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

Pighvar, jordskokker, sauce hollandaise 275,-

Chèvre chaud, gedeost crouton, salat, valnødder 135,-

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’ n’ cheese 40,-

Kål, hvidløg, gruyére 40,-

 

Ost

Comté, 24 mdr 60,-

Morbier 60,-

 

Dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 85,-

Crème brûlée 85,-

Petit four 40,-