Menu

Bistro menu (søndag til torsdag)

Hjemmerøget laks

Onglet, béarnaise sauce, pommes frites

Chokolademousse

3-retter 275,-

 

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Croquetter af svineskank og sortfod 65,-

Txistorra ”stegt chorizo” 75,-

Lomo siedra ”tørret oksefilet” 95,-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

Forretter

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Tuntatar, avokado, friskost, sesam 105,-

Hummerbisque, torsk, karotter 105,-

Scampi-rejer, hvidløg, chili 95,-

1/2 Kogt hummer, citron, mayonnaise 145,-

 

Hovedretter

350 g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500 g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225 g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

(Stegt foie gras +60,-)

 

1000g côte de boeuf, Txogitxu, Galicien exstra, rødvinssause (2-3 pers.) 995,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

1/1 Hummer, hummerbisque, sæsonens grønt 265,-

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum og parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’ n’ cheese 40,-

Kål, hvidløg, gruyére 40,-

 

Ost

Tomme des croquants 60,-    Époisses berthaut 60,-

 

Dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 85,-

Creme brulee 85,-

Petit four 40,-